I

L

O

V

E

U

A

L

I

S

S

A



Bang Bang! You're Dead*
Short Story for this month








Sup guys :) Lama gilaa dan tergila dah takupdate, dari pukul 7pm smpai skrng pukul 10 lebih mcm tu , dah siap layout simple ni . hee :) simple pon simple lahhh , Hee Hari isnin 14 may eizz dan alissa bersama , gila segan mintak ! selamat ada kawan kasi sokongan , burr mula mula mmg malu , lama lama kiteorang dah rapat , Alhamdullilah :) dia comel mmg comel selalu buat eizz tergoda dengan wangian dia. haha :) abiskan banyak waktu dengan dia dekat sekolah , so besok dah start cuti , kiteorang tak dapat jumpa .. kiteorang tak pakai phone :) mmg akan rindu gilalahhh, tadi rehat + time nak masuk kelas dapat borak2 gan dia , semalam baca blog kawan , dia suka kat makwe eizz ni , tapi dia terlambat sebab malu nak mintak , kalau dia mintak taktahu dapat ketak sebab alissa ni dia suka kat eizz , takkan dia nak suka orang yang dia tk suka , so sorrylah takde niat nak rampas ape ^^ woo okey